Deken Wehmeijerschool

Ieder kind heeft recht op een passende jas

De Deken Wehmeijerschool wil een school zijn, waar ieder kind, elke ouder en alle medewerkers zich thuis voelen. Een school waar iedere leerling zich veilig voelt en een school die staat voor kwalitatief goed en hoogwaardig onderwijs. Zo kan uw kind zich ontwikkelen tot een uniek mens. Wij willen een onderwijsleersituatie creëren, waarbij rekening wordt gehouden met verschillen die er zijn tussen de leerlingen. Wij zijn een kleine school met kleine klassen waardoor er altijd voldoende aandacht is voor elk kind. Daarnaast werken we samen met verschillende scholen en instellingen zodat we ook kinderen die wat meer aandacht nodig hebben optimaal kunnen ondersteunen.

Om de goede sfeer tussen de leerkrachten, kinderen en ouders te bevorderen, worden er jaarlijks activiteiten georganiseerd zoals schoolreisjes, sportdagen, het Nationaal Schoolontbijt en diverse vieringen. Ook in het leerprogramma zijn momenten opengelaten om met leuke, leerzame en gezellige activiteiten zoals excursies, spelletjes, theater, dans, tentoonstelling en toneel bezig te kunnen zijn.

DWS logo groot

DEKEN WEHMEIJERSCHOOL
VELDDRIEL

Ons team

Het team van onze school bestaat op dit moment uit 8 leerkrachten. Een deel van de leerkrachten en de directeur zijn parttime werkzaam.
Wilt u een vraag stellen aan één van onze teamleden? Stuur dan een e-mail naar info@dwsvelddriel.nl of maak een afspraak met het teamlid.

Conny
Piels

Directie

dws team sabrina
Sabrina
Methorst

Directietaken
Intern begeleider
GMR-lid
ICT

DWS Isabella van Herwijnen
Isabella
van Herwijnen

Leerkrachtondersteuner

Lenny
van Gastel

Groep 1 en 2

Manon
Boons

Groep 1 en 2

Cathelijne
Damen

Groep 1 en 2

dws team yvonne
Yvonne
van Heumen

Groep 3 en 4
Ouderraad
Vertrouwenspersoon

Hanneke
Geneuglijk- Oelen

Groep 5 en 6

Nienke
Peffer

Groep 7 en 8

0
KINDEREN OP DIT MOMENT

Kies ook voor persoonlijke aandacht

Maak een afspraak om onze prachtige school te komen bekijken of meld uw kind nu aan!

Schoolbestuur Bommelerwijs

Bommelerwijs is de roepnaam van De Stichting RK Onderwijs Bommelerwaard die in 2000 door een fusie van de vier schoolbesturen van de zes katholieke basisscholen in de Bommelerwaard is ontstaan. Samen verzorgen zij onderwijs aan ruim 1600 leerlingen.

De scholen staan in verschillende kernen en hebben elk een eigen historie en identiteit. Bommelerwijs heeft er daarom voor gekozen om alle scholen de ruimte te geven om zich optimaal aan te passen aan de wensen en eisen van de gemeenschap, waarvan zij onderdeel uitmaken. De zorg voor (het welzijn van) de individuele leerling en de kwaliteit van het onderwijs zijn centrale drijfveren bij iedere school.

Ondersteuning waar nodig

Bommelerwijs is een financieel en organisatorisch gezonde stichting die in staat is om de scholen te voorzien van die ondersteuning die nodig is om een moderne, kwalitatief hoogstaande invulling te geven aan het onderwijs. Zo is in het schooljaar 2015/2016 de SchouderCom-app voor alle scholen en ouders ingevoerd, waarmee een persoonlijke communicatie tussen ouders en school mogelijk wordt gemaakt.

Aangesloten scholen

  • Franciscusschool in Zaltbommel

  • De Schakel in Ammerzoden

  • De Pollenhof in Hedel

  • Deken Wehmeijerschool in Velddriel

  • Mgr. Zwijsenschool in Kerkdriel

  • St. Odradaschool in Alem