Welkom op de internetsite van de Rooms Katholieke Deken Wehmeijer School in Velddriel
logo-bommelerwijs

Op deze webpagina vindt U informatie over de school.

Allereerst beginnen we met een promotiefilm

Met enige regelmaat geeft onze school een nieuwsbrief uit. In deze nieuwsbrief staan allerlei wetenswaardigheden. De nieuwsbrief zal ook op deze webpagina te lezen zijn.

Ieder schooljaar is er een nieuwe schoolgids. Deze gids kunt u downloaden via onze website http://dwsvelddriel.nl/formulieren-en-documenten/

Deze webpagina moet ook over kinderen gaan en voor kinderen zijn. Daarom is er veel informatie vindbaar van, over en voor de kinderen van onze school.

Via onze website willen we informatie verstrekken over onze school aan iedereen die daarnaar op internet op zoek is. Op onze website kunnen in de toekomst o.a. foto’s en werkstukjes van kinderen worden geplaatst. De ouder(s) / verzorger(s) worden aan het begin van het schooljaar in de gelegenheid gesteld bezwaar te maken tegen publicatie op de site van foto’s waarop hun kind(-eren) staan. Ook tegen het publiceren van werkjes van hun kinder(en), kan bezwaar worden gemaakt.

Bij het onderdeel “formulieren en documenten” bovenaan op deze site kunt u de benodigde formulieren daarvoor downloaden.

Wij willen graag een school zijn waar ruimte en aandacht is voor iedereen.
Daarom spreekt het motto van de school voor zich.

De school waar iedereen zich “goed” voelt.
Iedereen = kinderen, ouders en personeel.