Inloopspreekuur jeugdconsulent

5 oktober 2022

Inloopspreekuur jeugdconsulent

Afgelopen maandag 3 oktober is Nina Verheijen bij ons op school geweest. Nina is jeugdconsulent bij het Gebiedsteam Maasdriel. Zij is beschikbaar voor ouders die graag eens willen praten over (kleine of grote) opvoedvragen m.b.t. hun kind. Wellicht ervaart u momenteel een probleem met uw kind waar u graag over wilt praten. Misschien voorziet u een probleem in de toekomst richting bijvoorbeeld het voortgezet onderwijs. Het kan zijn dat u vindt dat uw kind wat steviger in zijn schoenen zou kunnen staan. Het zijn allemaal vragen waarmee u terecht kunt bij Nina.

Samen bespreken jullie waar het probleem ligt. Nina brengt het “probleem” in kaart en samen bekijken jullie wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn. Kunt u zelf nog wat aanpassingen maken of is er binnen het gebiedsteam iemand die hulp kan bieden?

Belangrijk om te weten is dat Nina er is om te adviseren. U bent degene die besluit om wel of niet met deze adviezen aan de slag te gaan.

Mocht u meer informatie willen over wat Nina voor u kan betekenen, kun u altijd even contact opnemen met onze intern begeleider (Sabrina).

De data waarop Nina aanwezig is op onze school zijn:
Maandag 14 november van 14.00-16.00 uur
Maandag 12 december van 14.00-16.00 uur
Maandag 23 januari van 14.00-16.00 uur

Nina zit op het kantoor tegenover de hoofdingang en u kunt zonder afspraak terecht.

Belangrijke data