Nieuws van DWS

20 februari 2020

Theater Artemis

Klik op de foto om meer te bekijken

Drie dagen lang hebben de kinderen, ouders en leerkrachten zich verwonderd over Rob, de klusjesman van Klusbedrijf Smorenberg. Maandagochtend stond zijn rode bus opeens op het schoolplein en begon hij héééél langzaam al zijn spullen uit te laden. Hij legde zijn bouwtekening neer en is de rest van de dag bezig geweest met het plakken van lijnen en het afzetten van de aula.

En dat alles in slow motion. De kinderen snapten er niets van en stelden vragen, maar Rob was druk bezig dus bleef stil. Dinsdag begon hij spullen mee te nemen uit alle klassen, ook weer in slow motion. Waarom deed hij dat? Dat werd langzaamaan duidelijk, hij was een groot bouwwerk aan het maken. En toen dat woensdag helemaal klaar was, vertrok hij weer met zijn bus. Ook weer in slow motion.

Het doel van de voorstelling was het nieuwsgierig maken van de kinderen en dat is goed gelukt. Kinderen vonden het vreemd, spannend en fascinerend. Ze probeerden zijn aandacht te krijgen en stelden vragen aan de klusjesman, maar ook aan de leerkrachten.

terug naar nieuwsoverzicht

Belangrijke data

naar kalender

Laatste nieuws

Meer nieuws

Snelle links