Nieuws van DWS

25 september 2020

Anti-pestdag op DWS

Anti-pestdag op DWS

Klik op de foto om meer te bekijken

Op vrijdag 25 september heeft de Kinderraad een anti-pestmiddag georganiseerd. De middag begon met een presentatie van Eva en Suze over wat pesten nu precies is. Zij vertelden erg goed wat pesten nu precies is, wat jij kunt doen als je ziet dat iemand gepest wordt en dat je een gesprek aan kunt vragen bij Juf Yvonne (onze vertrouwenspersoon) als het pesten niet stopt

Na deze boeiende presentatie zijn alle kinderen teruggegaan naar hun klas. Daar werden lieveheersbeestjes gemaakt. Het lieveheersbeestje is het symbool waarmee laat je zien dan je tegen pesten en zinloos geweld bent. De kinderen van groep 7 & 8 waren in alle groepen aanwezig om te helpen bij deze knutselwerkjes. De lieveheersbeestjes zijn allemaal tegen de ramen geplakt bij de hoofdingang van onze school. Zo kan iedereen goed zien dat wij een school zijn die tegen pesten is.

Tot slot was er ook nog een quiz die gegeven werd door de Kinderraad. De bedoeling van deze quiz was om te checken wat iedereen van deze boeiende middag heeft geleerd. Wij zijn supertrots op onze Kinderraad omdat ze zo’n goede en belangrijke middag hebben georganiseerd!

terug naar nieuwsoverzicht

Belangrijke data

naar kalender

Laatste nieuws

Meer nieuws

Snelle links