Groep 8 neemt afscheid met de musical “niet te filmen” (juli 2017)

Groep 8 neemt afscheid met de musical “niet te filmen” (juli 2017)

Ook dit jaar heeft groep 8 afscheid genomen met een musical.
Dit jaar met de titel “niet te filmen”

Klik op de foto voor een impressie…

Centraal stond ‘8 jaren vlogen voorbij’. De musical draait om bioscoop Appelstroop met Appie Stroop (Matthijs Verhoeven) als eigenaar. Een rol op zijn lijf geschreven. Een dreiging van failliet gaan ligt op de loer. De redding moet een prestigieus filmfestival worden met de uitreiking van een gouden appel. Zelfs de pers is aanwezig.

Twee straatschoffies Ruby en Ruben, waarvan er een veel op Fred Pit lijkt (Enzo en Roel) hebben een geweldig plan. Vrouwenharten gaan sneller kloppen, een speciaal recept van popcorn wordt ontwikkeld.

De valse Fred Pit en zijn maatje gaan op zoek naar een filmrol en komen per ongeluk terecht in een cowboyfilm en slapsticks.Net als ze met de gouden appels ervandoor willen gaan arriveert de echte Fred Pit (Jordy van Beurden). De Tisnie catering komt binnen met Fred Pit lievelingsbroodje.

De schoffies worden ontmaskerd maar winnen toch de gouden appel met hun zelfgemaakte film. ,,Het decor, de dansjes, alles hebben de kinderen, drie meisjes en acht jongens van groep 8 zelf gemaakt”, zegt de echte regisseur meester Arnold.

Woensdag 12 juli 2017 was om 19.00 uur is de musical voor ouders en familieleden.
Het was weer geweldig om zo 8 jaar Deken Wehmeijerschool af te sluiten.

Iedereen succes!!

 


Reageren is niet mogelijk.