Groep 1 en 2 bezoeken jazzconcert

Groep 1 en 2 bezoeken jazzconcert

Op donderdag 5 april gaat groep 1-2 naar de voorstelling Ella die opgevoerd wordt in de Mgr. Zwijsenschool in Kerkdriel.

voorstelling-ella

Het Lelijke Eendje – Hans Christian Andersen

Het verhaal van Ella lijkt op het sprookje van het lelijke jonge eendje van Hans Christian Andersen. Alleen is Ella niet lelijk en wel degelijk een eend! Wat is er dan aan de hand? Ella houdt van swingen en liedjes zingen. Het liefst bedenkt ze alle liedjes nog zelf ook! Maar de rest van haar familie houdt daar niet van. Die zijn daar veel te deftig en te klassiek voor.

Als ze ook nog eens geplaagd wordt, besluit Ella haar familie te verlaten. In haar eentje beleeft ze grappige avonturen vol jazzmuziek! Maar Ella blijft eenzaam. Gelukkig ontmoet ze een vriend voor het leven, die ook van swingen en improviseren houdt. Eindelijk kan Ella helemaal zichzelf zijn!

Swingend jazzconcert

Ella, een swingend sprookje is een vrolijk jazzconcert over een bijzonder eendje. Het sprookje wordt gezongen en verteld. Natuurlijk mag het publiek ook meedoen! De kinderen kunnen meezingen, meeklappen, snateren en waggelen. Dat belooft een leuke voorstelling te worden!


Reageren is niet mogelijk.